Trattoria Luca

Gammel Jernbanevej 20, 2800 Kongens Lyngby | We're Closed Now

1

5

.

i

E

u

r

o

p

a

2

0

2

2

Ciao a tutti!

Her kommer Trattoria Luca, mellemsøsteren i Lucafamilien. Den mest modne og elegante, klar til at slå benene væk under Lyngby, en charmerende by med en beliggenhed 15 km nord for København. Her laver vores Italienske kokke frisk, hjemmelavet pasta og vores signaturpizze, serveret med god vin og italiensk stemning og gæstfrihed. Så hvis du føler for en ægte italiensk madoplevelse, tilberedt med en kæmpe portion kærlighed og respekt for ingredienserne, så hop på toget og mød os her!

L

E

T

'

S

C

E

L

E

B

R

A

T

E

T

O

G

E

T

H

E

R

!

Lad os holde din fest

En af de vigtigste Italienske værdier er, at samles om et bord med venner og familie, og fejre de mindeværdige stunder i livet, altid akkompagneret af mad lavet med passion og dedikation. Hvad end I planlægger et fødselsdagsselskab, en aften ude med en gruppe venner, et firmaarrangement eller om I blot vil fejre livet, er vi her til at give jer en aften I vil huske. Klik HER for at se vores muligheder for grupper.

Åbnings tider

Søn - Tor: 16:00 - 21.30 Fre & Lør: 12:00 - 22.30 Hver lørdag får vi en leverance af håndplukket vin, unik i profilen, som du kan få til en fabelagtig lørdagspris! Bestil et glas eller en flaske for at fuldende oplevelsen. Salute!