Luca Piccolo

Rosenvængets Allé 6, 2100 København | We're Open Now

5

t

h

i

n

2

0

1

9

9

t

h

i

n

2

0

2

0

1

2

t

h

i

n

2

0

2

1

Ciao a tutti!

Mød Luca Piccolo, vores lille perle som gemmer sig i de hyggelige gader på Østerbro. Lille af størrelse, stor i charme og personlighed, som kan smages i hver eneste ret.

På Luca Piccolo serverer vi et stort udvalg af små antipasti, minipizze og håndplukkede vine, som vi altid har mindst 15 af på glas, så du kan udforske flere smage. Denne intime, sprudlende og levende lille restaurant inviterer til at tage venner og familie med til en spontan middag, særlige anledninger eller book hele restauranten til at afholde større arrangementer. For at booke eller få yderligere information om vores restauranter, kontakt Irene Mai på booking@iloveluca.dk  

L

E

T

'

S

C

E

L

E

B

R

A

T

E

T

O

G

E

T

H

E

R

!

Lad os holde din fest

En af de vigtigste Italienske værdier er, at samles om et bord med venner og familie, og fejre de mindeværdige stunder i livet, altid akkompagneret af mad lavet med passion og dedikation. Hvad end I planlægger et fødselsdagsselskab, en aften ude med en gruppe venner, et firmaarrangement eller om I blot vil fejre livet, er vi her til at give jer en aften I vil huske. Klik HER for at se vores muligheder for grupper.

Åbnings tider

Luca Piccolo holder sommerferie fra d. 21/5. Besøg vores andre restauranter i mellemtiden. Vi ses!