L

E

T

'

S

C

E

L

E

B

R

A

T

E

T

O

G

E

T

H

E

R

!

Private dining

Vores restaurant i Lyngby kan bookes til selskaber op til 60 siddende gæster. Du har også mulighed for at booke vores tilstødende selskabslokale, som kan rumme op til 50 siddende gæster. Se overblik over lokalet samt mulig bordopstilling HER Trattoria Luca ligger i forbindelse med cocktailbaren Lille Fortun (besøg dem ved at klikke HER), og I har mulighed for at kombinere jeres besøg på Luca med et besøg på cocktailbaren for at fuldende jeres oplevelse.

Pakker & menuer

Når du afholder dit arrangement på Luca, kan du vælge imellem en række pakker lavet til at passe til alle budgetter og ønsker. Når du booker til en gruppe over 15 personer skal du vælge en af vores selskabsmenuer, så vores restaurant kan være velforberedte til at byde jer velkommen.

Al mad serveres family style, så I kan smage lidt af hvert, og pizzaerne serveres løbende, så I kan nyde dem imens de er varme.

Se vores selskabsmenuer ved at klikke HER

Om Trattoria Luca

- Beliggende i Lyngby - Gammel Jernbanevej 20 - Mulighed for private dining i vores selskabslokale til op til 50 gæster - Autentisk fristlavede pastaretter, antipasti og prisvindende pizze - Cocktail bar lige ved siden af - Lille Fortun Klik HER for at få en virtuel tour på restauranten!