L

E

T

'

S

C

E

L

E

B

R

A

T

E

T

O

G

E

T

H

E

R

!

Private Dining

Denne lille perle af en restaurant på indre Østerbro inviterer til intime middage og arrangementer. Med en kapacitet på 40 siddende gæster, kan hele restauranten bookes til private dining arrangementer, eller dele af restauranten til mindre selskaber. Hold desuden øje med, hvornår vi afholder vores næste eksklusive vinaften på Luca Piccolo, i samarbejde med en af vores vinleverandører.

Pakker & menuer

Når du afholder dit arrangement på Luca, kan du vælge imellem en række pakker lavet til at passe til alle budgetter og ønsker. Når du booker til en gruppe over 15 personer skal du vælge en af vores selskabsmenuer, så vores restaurant kan være velforberedte til at byde jer velkommen.

Al mad serveres family style, så I kan smage lidt af hvert, og pizzaerne serveres løbende, så I kan nyde dem imens de er varme.

Se vores selskabsmenuer ved at klikke HER

7

2

H

O

U

R

S

O

F

L

O

V

E

.

Om Luca Piccolo

- Beliggende på Østerbro - Rosenvængets allé 6 - Plads til 40 siddende gæster - Hele restauranten kan bookes til private dining til selskaber imellem 30 og 40 pax - Stort udvalg af vin på glas, små retter og minipizze   Klik HER for at få en virtuel rundvisning på restauranten!