Luca er autentiske italienske retter serveret i en eksplosion af smag, indtryk og atmosfære, som står i charmerende kontrast til madens enkelhed.

7

2

h

o

u

r

s

o

f

l

o

v

e

7

2

h

o

u

r

s

o

f

l

o

v

e

I Love Luca

I love Luca er et italiensk brand med 3 skønne restauranter i porteføljen.De er alle udviklet med fokus på italiensk kultur, gastronomi og det italienske folks passion. Hver enkelt restaurant har noget unikt at tilbyde, men har alle tre de autentiske opskrifter medbragt fra italienske middagsborde til fælles, nu serveret i skandinaviske omgivelser.

72 Hours of Love

Den perfekte pizzadej kræver 72 timers kærlighed. Derfor tilbereder Lucas kokke pizzadejen med kærlighed og koldhæver den i 72 timer. Den originale opskrift stammer fra Italien og trækker linjer fra ældgamle pizzaiolo traditioner.

Luca News

Trattoria Luca X Lille Fortun

Fra d. 13. juli til d. 6. august, slår Trattoria Luca i Lyngby og nabobaren Lille Fortun sig sammen i en sommer pop up, hvor I har mulighed for at nyde vores prisvindende pizze kombineret med fantastiske cocktails sammensat af Lyngbys mest talentfulde bartendere. Vi har flyttet vores pizzaovn ud på Lille Fortuns efterspurgte terrasse, […]

Mig og København har besøgt Luca Piccolo!

Det Københavnske magasin “Mig og København” har besøgt vores skønne perle af en restaurant Luca Piccolo på Østerbro, og har prøvekørt vores store udvalg af antipasti, små pizze og vine. De har givet os nogle pæne ord med på vejen, og I kan læse dem ved at klikke her.

Pizzeria Luca kåret til 15. bedste pizzeria i Europa af 50 top pizza!

For 4. gang i træk er Pizzeria Luca kåret som et af de bedste pizzeria i Europa. Dette er en kæmpe præstation for Lucaholdet, og vi er mere end beærede og glade for at være blandt så talentfulde pizzakokke rundt omkring i Europa. Vi tog til Milano for at deltage i awardshowet, og vores chefkok […]